Dragi ljubitelji tenisa,

sodelovanju s Hannes Zischka Tennis, Austria – vrhunskim in v Evropi eden od največjih ponudnikov organiziranega rekreativnega tenisa (18.000+ igralcev v letu 2019), vas vabimo, da se nam pridružite na naših dinamičnih, kreativnih in zabavnih treningih, kjer boste pod strokovnim vodstvom še nadgradili svoje že obstoječe teniško znanje in izkušnje.

Ste dolgoletni igralec ali pa se šele spogledujete z začetnimi koraki? Ste samouk in mislite, da ne zmorete več napredovati, da ste že zamudili ta vlak? Ne skrbite, nikoli ni prepozno, pa tudi nikoli ni prezgodaj. Predstavljajte si kako bi lahko na igrišču uživali in hkrati bili tudi uspešni? Samo pogumno naprej. Ne mučite se, Naučite se. Ali kot pravi star slovenski pregovor – kar se Janezek nauči, to Janezek zna 😊

Trenerji se osredotočamo na vaše psihofizične, tehnične in taktične rezerve ter na vaše osebne cilje. Naše posebne prednosti so vadbene skupine podobno močnih igralcev (največ 2-4 na igrišče), individualni treningi in smiselna priprava za tekme v ligah, na turnirjih ali pa samo za prijateljsko tekmo s klubskimi kolegi/kolegicami. Za najbolj zagrete je po dogovoru možna tudi video analiza.

Pa še o žogah – pri njih ne varčujemo.

Naše posebne prednosti:

– dinamični, kreativni in zabavni treningi

– primerno za vse: dolgoletne igralce, začetnike, samouke, …

– nadgradnja vašega že obstoječega znanja in izkušenj

– osredotočenje na vaše psihofizične, tehnične in taktične rezerve

– vaši osebni cilji so nam pomembni

– homogene vadbene skupine podobno močnih igralcev (največ 2-4 na igrišče),

– individualni treningi

– lokacija in najem igrišča za treninge po dogovoru

– priprava na lige, turnirje, prijateljske tekme, …

– ponudbe po dogovoru za podjetja, ekipe, društva, družine, otroke, …

– videoanaliza (po dogovoru)

– treningi so organizirani in vodeni po metodologiji Hannes Zischka Tennis, Austria

Povpraševanje

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.


   

  Discover Your Tennis – Discover Yourself

  OGLEJ SI VIDEO

   

   

  REFERENCE

  • nekdanji tekmovalec
  • licencirani trener tenisa pri Teniški zvezi Slovenije
  • član trenerske ekipe Hannes Zischka Tennis, Austria
  • član slovenske reprezentance na veteranskem svetovnem prvenstvu
  • glavni sodnik pri sodniški organizaciji Teniške zveze Slovenije
  • v Tenisu prisoten več kot 40 let

   

  Show Buttons
  Hide Buttons

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.