Boyan

090720111147

Bojan Gorenc je avtor, podjetnik in trener tenisa. Rojen leta 1961, je večino svojega življenja posvetil iskanju in raziskovanju Resnice. Ta iskanja so ga leta 1982 prvič pripeljala v Indijo. V naslednjih letih in desetletjih je Indijo pod njegovim strokovnim vodstvom obiskalo na stotine Slovencev.

Bojan je neodvisen in ni povezan z nobeno organizacijo ali gibanjem. Njegov cilj je prenesti posameznikom praktične in uporabne zamisli in informacije, ki bi pomagale spodbuditi preobrazbo. Deluje kot samostojni strokovni sodelavec za Indijo, deželo, ki jo je obiskal več kot 70-krat, pripravlja predavanja in delavnice, v zadnjem času pa sodeluje tudi pri razvoju različnih tehnik osebnega razvoja pod skupnim imenom ‘Discover Yourself’.

 
Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.