VABILO MAJ 2019, PRIJAVNICA

VABILO NA

INTENZIV RAZSVETLJENJA

Intenziv razsvetljenja je izredno dinamična tehnika duhovnega razvoja, ki je sestavljena iz kombinacije vzhodne in zahodne modrosti. Iz vzhoda je meditacija na določena vprašanja (Kdo sem jaz?…), iz zahoda pa pozorno poslušanje in komunikacija. Za vsakogar, ki ima resnično željo in hotenje po razsvetljenju, se v ljubečem okolju, polnem podpore, ljubezni in razumevanja in dobrih pogojih za delo na sebi, začnejo dogajati čudeži. Ta čudež pa je notranja preobrazba, samospoznanje, ki da pečat za celo življenje.

Namen intenziva razsvetljenja je doživeti resnico o sebi, drugih, življenju. Resnica je samo ena, ki je absolutna, dokončna. Kdor se razsvetli to spozna in tega mu nihče več ne more vzeti. Človek mora spoznati kdo v resnici je, drugače niti ne bo vedel kaj hoče in kam gre v življenju.

Razsvetljenje ni privilegij peščice izbranih, ampak je na voljo vsakomur, ki si to resnično želi. Če si to ti, potem pridi, dobrodošel(a). Intenziv je primeren za vse in ne zahteva nikakršnega predznanja. Zaradi intenzivnega dela ni primeren le za srčne in duševne bolnike.

 

Nekatere izjave udeležencev intenziva:

Greta Tepina:

Našla sem višji cilj, višji smisel življenja. Ker sem doživela trenutek razsvetljenja, zdaj vem, da to ni samo nekaj, kar piše v knjigah. Ko doživiš Resnico, ne moreš več bežati, ker te vedno bolj privlači. Všeč so mi tudi pristni odnosi z ljudmi, ki jih prej sploh nisem poznala. Intenziv mi je odprl vrata na duhovno pot.

Edo Kolar:

Na intenzivu sem prvič začutil, kaj je to duhovnost. Spremenil mi je življenje. Doživel sem stvari, o katerih se mi ni niti sanjalo, najlepših doživetij pa se ne da niti približno opisati. Da se jih le doživeti in mislim, da so v teh kriznih časih taka doživetja prepotrebna.

Edin Saračević:

Dosegel sem boljše poznavanje samega sebe in svojih sposobnosti, zaradi česar lažje sledim svojim nagnjenjem in lažje izražam samega sebe. Zvedel sem kaj hočem in česa nočem. V odnosih z drugimi lažje in bolje komuniciram.V sebi sem našel mir.

 

INFO: tel. 041/411-290,   email – boyan.gorenc@gmail.com

www.bojangorenc.com

 

Kraj intenziva: mladinski dom na Smolniku, Pohorje

Datum : 16. – 19. maja 2019

Cena: 360 eur – vključuje vodenje, organizacijo, 3 nočitve in vso hrano

Plačilo in pogoji: izpolnjena prijavnica in plačana prijavnina najkasneje do 10. maja 2019.

Začetek: četrtek, 16. maja 2019 ob 19h, zaključek v nedeljo, 19. maja 2019 ob 17h.

Zbor: za vse, ki ne veste kje je dom na Smolniku, je zbor v četrtek, 16. maja ob 17. uri pri hotelu Veter v Rušah. Tam vas bo čakal asistent.

 

Intenziv bo vodil Bojan Gorenc!

 

 

PRIJAVNICA (pdf)
Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.