Discover India

 

Indija - dežela starodavnih modrosti


Dežela, kjer se nemogoče poljublja s stvarnostjo

Pestri, zanimivi in poučni programi

Odlično vodenje

Visok standard storitev

Možnost podaljšanja programov s posebnimi ponudbami

 

Programi 2021/2022


Pripravili smo nekaj ekskluzivnih programov pod skupnim imenom Discover India. Indija ni klasična turistična država. To je dežela nasprotij med bogastvom in revščino, veličastno preteklostjo in moderno sedanjostjo, materialnim in duhovnim življenjem … Obisk Indije je neponovljivo doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili. Po velikosti obsežna, po zgodovini bogata, po kulturi tradicionalna, po veri raznolika, vedno in povsod pa neverjetna in intenzivna.

Z Indijo, ki je moja strast, ljubezen in inspiracija hkrati imam bogate izkušnje, saj sem jo obiskal več kot 70 krat. Z našimi partnerji v Sloveniji in Indiji se vam bomo posvetili z vso predanostjo in srčnostjo. Obiskali boste različne palače in svetišča, se odpočili na prekrasnih peščenih plažah, jahali slona, spoznavali bogato duhovno dediščino, indijsko kuhinjo, zgodovino, različne kulture in religije …, skratka zelo bo pestro, izredno zanimivo in poučno.  

Predvsem pa – Indija še zdaleč ni samo Taj Mahal, je tudi dežela starodavnih modrosti, ki jih utelešajo jogiji, modreci, svetniki, avatarji …   To je tudi eden od glavnih razlogov zakaj se nešteto ljudi iz celega sveta vedno znova vrača v Indijo. Država in podcelina hkrati je tako zanimiva, da ni sodobnega popotnika, ki bi se ji lahko izognil. Indija je dežela, ki jo preprosto moraš obiskati.

video_image2
Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.