Tummo-Rebirth – 21. septembra 2022 Žalec

LANGERHOLC•OLY

 

Želite pridobiti orodje s katerim lahko proaktivno in dolgoročno prevzamete skrb in odgovornost za svoje zdravje in vitalnost? Bi radi zvedeli kako lahko že z majhnimi in preprostimi koraki bistveno vplivate na telesne, mentalne, čustvene in duhovne procese. Spoznajte celostno metodo, ki vam lahko spremeni način razmišljanja in življenski stil, da zaživite v radosti, zdravju in harmoniji.

VABLJENI NA

Predstavitev in delavnico Tummo-Rebirth Dihalne tehnike (Tu-Re) z Bojanom Gorencem 21. septembra 2022, od 10h – 17h v BIOPARK NIVO, VRBJE, Žalec.

Bojan Gorenc je samostojni raziskovalec Indije, mojster Intenziva Razsvetljenja, avtor dveh knjig, trener tenisa, … Vodi posebne programe v Indijo, deželo, ki jo je obiskal že več kot 70x, v zadnjem času pa sodeluje pri razvoju  TU-RE dihalne tehnike.

METODA, KI MI JE SPREMENILA ŽIVLJENJE IN ME VSAK DAN ZNOVA PRIPRAVI NA NOVE IZZIVE – Brigita Langerholc

”Čeprav se zdi, da je dihanje nekaj povsem samoumevnega, devet od desetih odraslih ne diha pravilno”, je za Cosmpolitan povedala klinična psihologinja Belisa Vranich. “Večina odraslih  diha plitvo, zato zrak pride le v zgornji del pljuč. Naše telo za takšno dihanje ni zasnovano, zato se počuti ogroženo, količina stresnih hormonov v njem naraste, srce začne biti hitreje, krvni tlak se poviša, imunski sistem je okrnjen.”

Kako lahko to pri sebi spremenimo?

DIHANJE

Ena od odličnih motivacijsko/energetskih tehnik, ki prinaša TAKOJŠEN, pa tudi dolgotrajni učinek je Tu-Re tehnika, ki izhaja iz budističnega učenja Tummo kar pomeni notranji ogenj v kombinaciji z Rebirth tehniko dihanja (ponovno rojstvo). Ob pravilni izvedbi lahko spremenimo svoje notranje biokemično okolje. Koristi te dihalne tehnike so večplastne in neverjetne. Temeljijo na dokazanih in merljivih rezultatih, ki jih boste lahko tudi sami izmerili. Tako boste lahko sami sebi dokazali, da ste na pravi poti do ohranjanja zdravja in vitalnosti.

 

Kaj se dogaja pri tej dihalni tehniki

Ob globokem dihanju se v telesu začne kopičiti kisik – tudi do 3x več, kot v običajnih okoliščinah, izloča pa se ogljikov dioksid, katerega koncentracija v telesu posledično močno pade.

Ob zadrževanju diha se telo alkalizira, zakisanost pa zmanjšuje. Celice preplavimo s kisikom, ki proizvede 90% naše energije (samo 10% je dobimo preko hrane in vode).

 

Nekatere koristi tovrstnega dihanja:

 • večja odpornost na stres,
 • boljše psihofizične oziroma športne sposobnosti: 10-20% boljša zmogljivost,
 • avtomatično bolj zavestno in globoko dihamo (več kisika v celicah),
 • boljša prekrvavljenost,
 • krepitev kardiovaskularnega sistema,
 • boljša spolnost
 • alkaliziranje telesa,
 • hitrejše okrevanje in regeneracija,
 • uravnavanje telesne teže,
 • povečana življenjska moč in vitalnost,
 • harmonizira fizično, mentalno, čustveno in duhovno področje,
 • merljivi rezultati.

Še veliko več o koristih boste izvedeli na sami delavnici.

Namen delavnice je, da postanete samostojni pri izvajanju Tummo-Rebirth dihalne tehnike. Delavnica je kompleksna in vsebuje veliko informacij, praktičnega dela, meritev, izmenjave izkušenj in ključne smernice ter uporabo orodij za samostojno izvajanje.  

Cena 60 : vključuje delavnico, najem prostora, kosilo (vegetarijanski meni) in organizacijo. Izjemoma tudi možnost obročnega plačila.

 

 Način plačila: 30 € ob prijavi, razliko na delavnici – OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA !

 

S seboj prinesite armafleks in manjši vzglavnik ter vodo.

Potrebujete še štoparico na telefonu ali uro s sekundnim merjenjem.

Oblačila naj bodo lahkotna. Pred delavnico ni priporočljivo obilno obedovati, ne pridite pa lačni. Tehnika ni primerna za bolnike z diagnozo epilepsije in nosečnice.

 

 informacije, prijave: DRUŠTVO IZVIR  00386 (0)3 71 33 100

041 76 96 86 (Janko); 041 931 540 (Katarina); 031 33 60 40 (Mateja);

051 677 712 (Jolanda); 041 411 290 (Bojan), www.bojangorenc.com; fb bojan gorenc  

www.izvir.com; izvir@izvir.com; fb društvo izvir

 

 

‘get high on your own supply’

 

Povpraševanje

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

  Show Buttons
  Hide Buttons

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.