Tummo-Rebirth – 18.7.2022 Ljubljana

LANGERHOLC•OLY

 

Želite pridobiti orodje s katerim lahko proaktivno in dolgoročno prevzamete skrb in odgovornost za svoje zdravje in vitalnost? Bi radi zvedeli kako lahko že z majhnimi in preprostimi koraki bistveno vplivate na telesne, mentalne, čustvene in duhovne procese. Spoznajte celostno metodo, ki vam lahko spremeni način razmišljanja in življenski stil, da zaživite v radosti, zdravju in harmoniji.

VABLJENI NA

Promocijsko predstavitev in delavnico Tummo-Rebirth Dihalne tehnike (Tu-Re) z mag.Brigito Langerholc in Bojanom Gorencem 18.7.2022 ob 18h, v butičnem centru za dušo in telo ANIMA SOMA, Vodovodna 99, Ljubljana

Mag. Brigita Langerholc je bivša vrhunska športnica, olimpijka (4.mesto OI Sydney), Bloudkova nagrajenka, univ.diplom.ekonomistka na University of Southern California, ZDA in mag. Menedžmenta neprof. organizacij na Fakulteti za družbene vede. V svoji 18-letni športni karieri je imela privilegij in čast, da je lahko sodelovala z najboljšimi strokovnjaki na svojih področjih, kot so Marjan Ogorevc (terapevt naravnega zdravljenja), Kim Vincent (hipnoterapevtka, NLP mojstrica), Ole in Marjana Bloch (motivacijska trenerja), Zdenko Domančič (bioenergetik) in drugi.

Bojan Gorenc je samostojni raziskovalec Indije, podjetnik, mojster Intenziva Razsvetljenja, terapevt za čiščenje uma, avtor dveh knjig, trener tenisa … Vodi posebne programe v Indijo, deželo, ki jo je obiskal že več kot 70-krat, pripravlja predavanja in seminarje, v zadnjem času pa sodeluje pri razvoju  TU-RE dihalne tehnike.

METODA, KI MI JE SPREMENILA ŽIVLJENJE IN ME VSAK DAN ZNOVA PRIPRAVI NA NOVE IZZIVE – Brigita Langerholc

Čeprav se zdi, da je dihanje nekaj povsem samoumevnega, devet od desetih odraslih ne diha pravilno, je za Cosmpolitan povedala klinična psihologinja Belisa Vranich. “Večina odraslih  diha plitvo, zato zrak pride le v zgornji del pljuč. Naše telo za takšno dihanje ni zasnovano, zato se počuti ogroženo, količina stresnih hormonov v njem naraste, srce začne biti hitreje, krvni tlak se poviša, imunski sistem je okrnjen.”

Kako lahko to pri sebi spremenimo?

DIHANJE

Ena od odličnih motivacijsko-energetskih tehnik, ki prinaša TAKOJŠEN, pa tudi dolgotrajni učinek je Tu-Re tehnika, ki izhaja iz budističnega učenja Tummo kar pomeni notranji ogenj, v kombinaciji z Rebirth tehniko dihanja (ponovno rojstvo). Ob pravilni izvedbi lahko spremenimo svoje notranje biokemično okolje. Koristi te dihalne tehnike so večplastne in neverjetne. Temeljijo na dokazanih in merljivih rezultatih, ki jih boste lahko tudi sami izmerili. Tako boste lahko sami sebi dokazali, da ste na pravi poti do ohranjanja zdravja in vitalnosti.

 

Nekatere koristi tovrstnega dihanja:

 • večja odpornost na stres,
 • boljše psihofizične oziroma športne sposobnosti: 10-20% boljša zmogljivost,
 • avtomatično bolj zavestno in globoko dihamo (več kisika v celicah),
 • boljša prekrvavljenost,
 • krepitev kardiovaskularnega sistema,
 • boljša spolnost
 • alkaliziranje telesa,
 • hitrejše okrevanje in regeneracija,
 • uravnavanje telesne teže,
 • povečana življenjska moč in vitalnost,
 • harmonizira fizično, mentalno, čustveno in duhovno področje,
 • merljivi rezultati.

Še veliko več o koristih boste izvedeli na sami delavnici.

 

Namen delavnice je, da postanete samostojni pri izvajanju Tummo-Rebirth dihalne tehnike. Delavnica je kompleksna in vsebuje veliko informacij, praktičnega dela, meritev, izmenjave izkušenj in ključne smernice ter uporabo orodij za samostojno izvajanje. 

 

Trajanje delavnice:  cca 3 ure

Cena pri predprijavi in plačilu do 12. julija znaša 60 EUR

 

SI56 6100 0001 2464 653 (Delavska Hranilnica)

Brigita Langerholc Žager s.p.

Strahinj 149

4202 Naklo

  

Cena na dan delavnice – 80 EUR

 

Število udeležencev je omejeno na 14.

S seboj prinesite armafleks in manjši vzglavnik ter vodo. Potrebujete še štoparico na telefonu ali uro s sekundnim merjenjem. Oblačila naj bodo lahkotna. Pred delavnico ni priporočljivo obilno obedovati, ne pridite pa lačni.

Tehnika ni primerna za bolnike z diagnozo epilepsije in nosečnice.

 

‘Iz lastnega izvira do notranjega mira’

Povpraševanje

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

  Show Buttons
  Hide Buttons

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.