Dihanje z Brigito Langerholc

LANGERHOLC•OLY

Želite pridobiti orodje s katerim lahko proaktivno in dolgoročno prevzamete skrb in odgovornost za svoje zdravje in vitalnost? Bi radi zvedeli kako lahko že z majhnimi in preprostimi koraki bistveno vplivate na telesne, mentalne, čustvene in duhovne procese. Spoznajte celostno metodo, ki vam lahko spremeni način razmišljanja in življenski stil, da zaživite v radosti, zdravju in harmoniji.

VABLJENI NA

Promocijske predstavitve in delavnice Tummo-Rebirth Dihalne tehnike (Tu-Re) z mag.Brigito Langerholc in posebnim gostom v letu 2021 v Sloveniji. Izberite si lokacijo in čas, ki vam najbolj ustreza (posebej objavljeno).

Mag. Brigita Langerholc je bivša vrhunska športnica, olimpijka, Bloudkova nagrajenka, univ.diplom.ekonomistka na University of Southern California, ZDA in mag. Menedžmenta neprof. organizacij na Fakulteti za družbene vede. V svoji 18-letni športni karieri je imela privilegij in čast, da je lahko sodelovala z najboljšimi strokovnjaki na svojih področjih, kot so Marjan Ogorevc (terapevt naravnega zdravljenja), Kim Vincent (hipnoterapevtka, NLP mojstrica), Ole in Marjana Bloch (motivacijska trenerja), Zdenko Domančič (bioenergetik) in drugi. Vsa ta znanja, podprta z lastnimi izkušnjami, sedaj predaja zaposlenim v podjetjih in različnih izobraževalnih ustanovah po Sloveniji, predvsem pri vodenju in izvajanju športnih vadb, aktivnih delovnih odmorov, korporativnem wellnesu in joge. Na njenih delavnicah ljudje pridobijo mogočno orodje, da lahko proaktivno prevzamejo skrb in odgovornost za svoje zdravje in vitalnost.

METODA, KI MI JE SPREMENILA ŽIVLJENJE IN ME VSAK DAN ZNOVA PRIPRAVI NA NOVE IZZIVE – Brigita Langerholc

Čeprav se zdi, da je dihanje nekaj povsem samoumevnega, devet od desetih odraslih ne diha pravilno, je za Cosmpolitan povedala klinična psihologinja Belisa Vranich. “Večina odraslih  diha plitvo, zato zrak pride le v zgornji del pljuč. Naše telo za takšno dihanje ni zasnovano, zato se počuti ogroženo, količina stresnih hormonov v njem naraste, srce začne biti hitreje, krvni tlak se poviša, imunski sistem je okrnjen.”

Kako lahko to pri sebi spremenimo?

DIHANJE

Ena od odličnih motivacijsko/energetskih tehnik, ki prinaša TAKOJŠEN, pa tudi dolgotrajni učinek je Tu-Re tehnika, ki izhaja iz budističnega učenja Tummo kar pomeni notranji ogenj v kombinaciji z Rebirth tehniko dihanja (ponovno rojstvo). Ob pravilni izvedbi lahko dostopamo oziroma vplivamo na endokrini sistem, ki nadzira hormone, s čimer direktno vplivamo na počutje. S pravilnim dihanjem tudi dejansko spremenimo svoje notranje biokemično okolje. Koristi te dihalne tehnike so večplastne in neverjetne. Temeljijo na dokazanih in merljivih rezultatih, ki jih boste lahko tudi sami izmerili. Tako boste lahko sami sebi dokazali, da ste na pravi poti do ohranjanja zdravja in vitalnosti.

 

Kaj se dogaja pri tej dihalni tehniki

Ob globokem dihanju se v telesu začne kopičiti kisik – tudi do 3x več, kot v običajnih okoliščinah, izloča pa se ogljikov dioksid, katerega koncentracija v telesu posledično močno pade.

Ob zadrževanju diha se telo alkalizira, zakisanost pa zmanjšuje. Celice preplavimo s kisikom, ki proizvede 90% naše energije.

Nekatere koristi tovrstnega dihanja:

 • večja odpornost na stres,
 • izboljšan spomin
 • povečana psihofizična in športna zmogljivost,
 • boljša prekrvavljenost,
 • krepitev kardiovaskularnega sistema,
 • boljša spolnost
 • hitrejše okrevanje in regeneracija,
 • boljša presnova ali metabolizem
 • uravnavanje telesne teže,
 • hujšanje,
 • povečana življenjska moč in vitalnost,
 • harmonizira fizično, mentalno, čustveno in duhovno področje,
 • merljivi rezultati …,

 

Še veliko več o koristih boste izvedeli na sami delavnici.

Namen delavnice je, da postanete samostojni pri izvajanju Tummo-Rebirth dihalne tehnike. Delavnica je kompleksna in vsebuje veliko informacij, praktičnega dela, meritev, izmenjave izkušenj in ključne smernice ter uporabo orodij za samostojno izvajanje.  

S seboj prinesite armafleks in manjši vzglavnik, ter vodo. Potrebujete še štoparico na telefonu ali uro s sekundnim merjenjem. Oblačila naj bodo lahkotna. Pred delavnico ni priporočljivo obilno obedovati, ne pridite pa lačni.

Predstavitev in delavnica se lahko organizira tudi po naročilu: za vaše podjetje, organizacijo, društvo, skupino, športni klub, … V vsakem primeru nas kontaktirajte preko obrazca ‘Povpraševanje’.

 

Dihanje z Brigito – get high on your own supply

PRIJAVNICA

 

Povpraševanje

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

  Show Buttons
  Hide Buttons

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.