Denas

Univerzalna naprava za elektrostimulacijo biološko aktivnih točk in področij, PCM denas

P-prenosna,

C-kurativna,

M-moderna

K sreči imamo na voljo  “mlajšega bratca”  SCENAR-ja. To so aparati iz družine DENAS, ki so prilagojeni za domačo uporabo vsakega posameznika. Princip delovanja DENAS-a pa je enak, le da ima manjše število funkcij in manjšo zmogljivost v modifikaciji impulza. DENAS (Dimanična Elektro Nevro Adaptivna Stimulacija) je ravno tako kratica za imenovanje metode zdravljenja in hkrati ime aparata, ki je danes na voljo v  večjem številu različic.  DENAS je fizioterapevtska metoda  21. stoletja, ki ima za osnovo delovanje na biološko aktivne točke in cone na koži z pomočjo nevroimpulza.

DENAS terapija aktivira notranje obrambne mehanizme telesa in v telesu vključi procese samoobnavljanja. S tem izboljšuje funkcionalnost in pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje ter krepiti imunski sistem.

DENAS je “domači zdravnik” za vso družino in ob vsakem trenutku. Primeren je za uporabo vseh generacij in ga lahko uporabljamo tudi sami na sebi. Torej je hitra in učinkovita pomoč, ki je vedno pri roki “tukaj in zdaj”.  Skupaj z aparatom DENAS vsak dobi natančna in slikovno podprta navodila za uporabo.  Sodobni aparati iz družine DENAS  so ergonomsko oblikovani in preprosti v uporabi, so majhni in prenosljivi.

Terapija z aparati DENAS se lahko izvaja ob različnih akutnih in kroničnih stanjih ter kot preventivni ukrepi in rehabilitacijska podpora. DENAS terapija nima neželjenih stranskih učinkov.

Obstajajo le relativne kontraindikacije za uporabo aparatov DENAS:

  1. vsajeni srčni spodbujevalnik
  2. prvo tromesečje nosečnosti
  3. samopomoč pri alkoholni intoksikaciji
  4. individualna preobčutljivost na električni tok
 
Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.